Meer resultaten voor stuntstep kinderfeestje

stuntstep kinderfeestje
040 BMX Park Kinderfeestjes.
15-02-2018 1300-1700: Inline skates only. Wil jij met je kinderfeestje iets gaafs en unieks doen? Hou dan je kinderfeestje in 040 BMX Park! Fietsen en helmen kan je bij ons lenen en deze hoef je dus niet zelf mee te nemen.
Waalhalla Workshops / Kinderfeestjes.
Mocht u met een bedrijfsuitje of kinderfeestje meerdere workshops met een hapje en drankje willen doen dan kan dat. Neem even contact met ons op en dan maken wij er samen een mooi arrangement van. Ook erg leuk als vrijgezellenfeest!
Kinderfeest Skatepark Utrecht.
Wij zorgen voor skateboards, bescherming en ervaren skateboarders om jou en al je vriendjes en vriendinnetjes te leren skateboarden. Na een uurtje les is het tijd voor pauze met eten, een drankje en een speciale Skatepark Utrecht verrassing, waarna jullie zelf nog een uur los kunnen in het skatepark.
Feestjes Skateland.
Voor taart is er natuurlijk een uitzondering, dit hoort bij een feestje, daar werken we graag aan mee, we kunnen de taart in onze koelkast bewaren en kunnen u een mes lenen, zodat u daar niet mee over straat hoeft.
Kinderfeestjes World Skate Center.
Bij meer dan 8 kinderen komt er 10 euro per kind bij. Van dinsdag t/m zondag. Bij voorkeur op woensdagen, donderdagen en op zondagen. Wil je een kinderfeestje inplannen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@worldskatecenter.com.
Stuntstep Les.
De vervolg groepslessen zijn een reeks lessen waarbij je met dezelfde groep 4 lessen lang aan bepaalde tricks gaat werken geen les is hetzelfde! Na het volgen van de Vervolg lessen ben jij de trotse eigenaar van het Stuntstep Diploma!
Kinderfeestjes Skatepark Sweatshop.
In combinatie met een Skate of Step feestje zijn de kosten 210, voor 6 kids 25, voor een extra kind. tosti's' en onbeperkt limonade. Voor het boeken van een kinderfeestje kun je een email sturen naar info@skateparksweatshop.nl of het formulier op deze pagina invullen.
Waalhalla Kinderfeestjes.
Algemene info Kinderfeestjes. Waalhalla is een leuke locatie voor het geven van je kinderfeestje, misschien wel het stoerste kinderfeestje van Nijmegen en omstreken! Met ervaren docenten, een geweldige baan en een houten half pipe zijn de mogelijkheden eindeloos. Ouders kunnen toekijken of genieten van ons terras!
Coole skatepark feestjes Skatepark Sweatshop Kidsproof Den Haag.
De feestjes duren net als de skatefeestjes 2 uur en na het eerste uur kunnen de kinderen nog hun kunsten beoefenen op de baan. Een graffitifeestje is een leuk en creatief feestje waarbij de jarige job met al zijn vriendjes en vriendinnetjes gezamenlijk een eigen paneel gaan bespuiten onder begeleiding van een ervaren graffitileraar.

Contacteer ons