Resultaten voor stuntstep les

stuntstep les
Skatepark Sweatshop.
10.00-22.00 Bmx toegestaan vanaf 18.00. Prive les per uur. Elke vakantie de leukste dagprogramma's' onder begeleiding van professionele begeleiders! De stoerste kinderfeestjes vier je bij Skatepark Sweatshop! Neem skateboardles bij Skatepark Sweatshop. Dit zijn de lestijden: Privé/groepslessen op aanvraag zijn ook mogelijk.
Waalhalla Workshops / Kinderfeestjes.
Mocht je zelf geen bescherming of stuntstep hebben is dat geen probleem. Wij verhuren alles wat je nodig hebt om deze lessen en workshops goed te kunnen volgen. De minimum leeftijd van deze lessen en workshops is zeven jaar. Zondag 1200: 1300: uur.
Skateparken in Nederland Stuntskate.nl.
Stuntskate.nl heeft als missie om beginnende skaters te introduceren in de wondere wereld van het skaten. Als je na het lezen vragen hebt of nog dingen mist, dan kan je altijd ons een mailtje sturen. Dit is en project van Thisissoul.nl.
Waalhalla Stuntstep.
Zaterdag 1200: 2200.: Zondag 1200: 1900.: 6541 AK Nijmegen. Warning: Invalid argument supplied for foreach in on line 16. Warning: shuffle expects parameter 1 to be array, boolean given in on line 23.; 2018 Waalhalla, Algemene voorwaarden, design development: Grafische-Republiek.
Steples Skateland.
De kosten voor de groepslessen bedragen 2000, euro per les. Bij de lessen is een beker drinken inbegrepen. Het is geen vrije inloop je moet je van te voren aanmelden en betalen, dit is noodzakelijk om de les te kunnen volgen!
Skatelessen Skatezone.nl Ceintuurbaan 59 in Amsterdam.
ARTIKELEN BINNEN 24UUR VERZONDEN. ALLE SCHAATSEN NIEUW GESLEPEN. Skate les in Amsterdam en Skatelessen Vondelpark. Bent u beginnend skater of wilt u uw skate techniek verbeteren? Wil je lessen in skaten? Als je jezelf afvraagt" Waar kan ik leren skaten?"
Stuntstep Les.
De vervolg groepslessen zijn een reeks lessen waarbij je met dezelfde groep 4 lessen lang aan bepaalde tricks gaat werken geen les is hetzelfde! Na het volgen van de Vervolg lessen ben jij de trotse eigenaar van het Stuntstep Diploma!
Stuntstep Lessen World Skate Center.
Al deze zaken zijn belangrijk om op een veilige en toffe manier je nieuwe sport te beoefenen. Extra aandacht zal er zijn voor het rijden in World Skate Center zelf, welke lijnen je het beste kunt rijden en hoe je het park eigen maakt.
Stuntstep of skateboardles op Westblaak Rotterdam Sport.
Elke woensdag wordt er op Westblaak skateboardles of stuntstep gegeven! Tijdens de lessen zijn er ervaren instructeurs van Skateland aanwezig om je alles uit te leggen en voor te doen. Of je nou nog nooit geskateboard of gestept hebt, of je het al aardig onder de knie hebt, tijdens de lessen maakt het niet uit. Je leert namelijk alles op je eigen niveau en eigen tempo! Een enkele les kost 500, en voor 5 lessen betaal je 20.

Contacteer ons